tirsdag 16. november 2010

Helsemessige virkninger av proteinpulver


Whey protein er en blanding av globular proteiner isolert fra myse, det flytende materiale opprettet som et biprodukt av ost produksjon. Noen prekliniske studier i gnagere har foreslått at whey protein kan ha anti-inflammatorisk eller anti-kreft egenskaper, men er menneskelig data mangler.

Effekter av proteinpulver på menneskers helse er av stor interesse og blir nå.
undersøkt som en måte å redusere sykdomsrisiko, samt en mulig supplerende behandling for flere sykdommer.
Whey protein er ofte markedsføres og svelget som kosttilskudd, og ulike helse-krav er blitt tilskrevet den i alternativ medisin samfunnet.
er.

Selv om proteinpulver er ansvarlig for noen typer av allergi, så er ikke dette nok til å unngå å kjøpe proteinpulver. Det viser seg at det er nok av helsemessige fordeler ved å kjøpe proteinpulver, så det er ikke akkurat det som det skal stå på. Flere og flere velger faktisk proteinpulver som et kosttilskudd i forhold til hva de har gjort før. Med andre ord er det lite som skal tyde på at man skal velge noe av de andre produktene.

Kjøp deg proteinpulver i dag. Tro meg - det hjelper.

søndag 14. november 2010

Test av proteinpulver - her er det beste proteinpulveret

Vi tenkte at vi skulle kjøre en test på et valgt proteinpulver. Testen ble gjort på følgende måte; vi dro inn på Gymgrossisten.no, handlet det beste (og i denne saken; billigste proteinpulveret) før vi satte i gang med å trene knallhardt og spise like så mye. Kunne proteinpulveret være kilden til at vi gikk opp såpass mye i vekt som vi gjorde? Uansett; vi testet det ut.

Uansett, vi gjorde en liten test på noe som skulle vise seg å være helt ellevilt med tanke på hvor bra proteinpulveret fungerte. Ærlig sak; det er ikke akkurat veldig mange som mener at man utelukkende kan gå opp i vekt av å bytte proteinpulver, men vi kan egentlig garantere at dette er så absolutt mulig dersom du gjør de rette grepene også treningsmessig.

Kommer til å gi jordbær og vanilje ny sjanse. Jeg brant meg ut på noen ganske crappy smak på proteinpulveret. Enkelte merkevarer stiller opp med noen smaker som ikke er særlig gode på et proteinpulver. Selvfølgelig; enkelte klarer seg jo tipp topp, mens andre igjen sliter litt mer med å gjøre et godt inntrykk på deg.



Triple Pro er proteinpulveret vi testet ut. Du finner det billig ved å trykke her.

Tren og bli stor med proteinpulver


Den viktigste formelen til å trene og bli stor er å helle i seg proteinpulver mens man trener hardt og spiser masse mat. Tren og bli stor med proteinpulver er egentlig det beste og viktigste rådet vi har til deg som ønsker å gå mye opp i vekt når du er i gang med å trene styrketrening.

For styrketrening er veien å gå dersom du har kjøpt inn proteinpulver. Slanking med proteinpulver er ikke akkurat veldig vanlig nå til dags, mye på grunn av at det rett og slett ikke fungerer. Skal man tro de prognosene som er gjort av seriøse folk, så er det faktisk slik at det ikke går an å gå ned i vekt dersom du kun heller i deg masse proteinpulver.

Et annet viktig moment er selvfølgelig hvilket du kjøper inn. Ikke alle produsentene klarer å lage like bra pulver, noe som gjør at det selvfølgelig blir en glipp mellom de som har gjort grundig research på hvilket proteinpulver de skal kjøpe inn, og de som ikke har gjort det. Ta deg en tur innom Gymgrossisten og les deg opp på hva man skal forvente av en som kjøper proteinpulver.

tirsdag 9. november 2010

Billig og bra proteinpulver

Her er noen av kandidatene som går under "billig og bra proteinpulver". Slik at du skal kunne velge det proteinpulveret som passer deg ypperlig, så blir du nødt til å være sikker på at du finner det som passer deg best. Vi kommer ikke til å liste opp en hel haug med billige og gode proteinpulvere, men henviser til Gymgrossisten - som er Norges ledende butikk på kosttilskudd og slikt.

Der finner du haugevis med gode tilbud, proteinpulver, proteinbar og slike ting som du kan ta med deg videre når du skal begynne å trene for fullt. Så. Ta deg en tur innom Gymgrossisten og kjøp med deg det du skulle ønske.

Er du heldig, så finner du også billig og bra proteinpulver.

Eventuelle treningsnarkomane som går inn i utvalget på Gymgrossisten på jakt etter den beste proteinpulver for å bygge muskler raskt vil bli møtt med et enormt utvalg . I disse dager er det beste proteinpulver for å bygge muskler ekstremt hurtig . Det har blitt gjort om til et tidsperspektiv der man bør skaffe seg et proteinpulver så raskt som mulig som følge av at man skal bli så stor som overhodet mulig på så kort tid som overhodet mulig.

Hvordan vet du hvilken er den rette proteinpulver for deg? Sjekk ut nettbutikken.

Kosthold viktigere enn trening


Det er som regel ikke det å trene riktig som er problemet, mener mange som sliter med å gå opp i vekt mens de trener. Men det er det å presse i seg mat som de, ved en vanlig hverdag, ikke trenger. Og da må man ha kosttilskudd for å klare dette - med hovedvekt på proteinpulver.

For det er slik at mange flere sliter med å få i seg nok mat og næring når de trener. Ikke så overraskende, da dette er en trend som har vart helt siden tidenes morgen. Når de aller fleste begynner å trene, så tenker de kun på at de skal løfte tungt - og ikke på at de skal få i seg nok proteinpulver. Ikke veldig gunstig.

Så dersom du på en eller annen måte skal klare å få i deg nok mat, så tror jeg at du må sette opp et kostholdsprogram som du nøye følger. Det å skrive ned antall kalorier, proteininntak og liknende er kanskje ikke nødvendig på mange måter, men ta i hvert fall det å spise nok som en god motivasjonsfaktor for å begynne å trene.

Husker selv at jeg slet med å spise nok og få i meg nok proteinpulver i starten. Men det gikk egentlig mest på at jeg ikke visste at man ikke skulle øke matinntaket såpass drastisk som man faktisk må for å legge på seg. Kjøp deg et proteinpulver og begynn å tren!

søndag 7. november 2010

Proteinbar for deg som trener


Du har kanskje hørt om proteinpulver? Dette vidunderpulveret som skal få deg til å bli veldig stor og sterk på veldig kort tid. Fungerer det? Tja, det kan i hvert fall fungere opp til en viss grad. Mange mener at du også må tenke veldig nøye igjennom hva annet du putter i kroppen når du går på proteinpulver, og det kan nok også stemme. Men det er også noe som heter proteinbar - til deg som trener.

En proteinbar er en like sterk kilde til naturlig protein som det proteinpulver er. Forskjellen er bare at du, i tillegg til å få i deg masse proteiner, får i deg en hel del andre godsaker som gjør at du vokser i takt med hvor mye du trener. Ganske fantastisk prinsipp, er det ikke?

Så . Til deg som ikke ønsker å kjøpe proteinpulver - ta heller å kjøp en hel haug med proteinbar, slik at du kan få i deg masse godsaker uten virkelig å få dårlig mage eller andre ting som enkelte hevder at proteinpulver påfører deg. Kroppen kan ikke ta inn rent protein uten at det går ut over en del ting. Husk på det.

lørdag 6. november 2010

Skal du opp i vekt? Kjøp billig proteinpulver


Det å kjøpe proteinpulver når du skal opp i vekt er faktisk tilnærmet essensielt for å øke på, som man sier. Og når du har gått til innkjøp av proteinpulveret, nokså billig forhåpentligvis, så blir du nødt til å bruke det riktig. Riktig bruk av proteinpulver er utrolig viktig, i og med at man ikke skal blande det ut med hva som helst.

Om man skal bruke melk eller vann som utblandingsmiddel er selvfølgelig veldig subjektivt. Og det anbefales egentlig å bruke melk, da du også får i deg kalsium som følge av dette. Det er en gjenganger at proteinpulver med jordbærsmak ikke er særlig heldig å blande ut med melk, da man gjerne utelukkende skal ha jordbærsmaken om det skal være noe godt. Med sjokolade er lyden en litt annen, det skal sies.

Det rapporteres om folk som har gått opp 5-7 kilo i vekt på grunnlag av at de har brukt proteinpulver over 6 måneder. Om du skal ha disse resultatene, så er det også en del andre faktorer som du må ta høyde for når du har kjøpt proteinpulver. Skal du opp i vekt, så blir du nødt til å spise mer. Det er hovedregel nummer.

I tillegg må du spise mye kjøtt som kylling, trene hardt, spise grønnsaker og disse tingene. Velg en livsstil som passer ditt behov for å gå opp i vekt, og du må være klar for å bruke litt penger på produkter som gjør at du skal gå opp i vekt.

Proteinpulver med fri frakt

Om du kjøper proteinpulver til over 500 kr hos Gymgrossisten, så får du fri frakt. Ikke noe er bedre enn å få en dunk med proteinpulver hjem på døren etter å ha bestilt det med fri frakt på internett. Ikke veldig mange av nettbutikkene har en slik ordning, så det er bare å kjøre på mens du enda kan.

Noen tips til å få tatt seg skikkelig av dette tilbudet som Gymgrossisten kjører:

- Kjøp alltid for over 500 kroner.
- Om proteinpulveret ditt ikke er i den størrelsesordenen når det kommer til pris, noe den helt sikkert ikke er, så bør du kompensere med andre produkter eller flere av samme proteinpulver.
- Velg Gymgrossisten og ikke andre nettbutikker når du skal kjøpe proteinpulver.

Følg disse rådene og få både en stor kropp og en tjukk lommebok. Det er en del av vårt image - at du skal kjøpe proteinpulver som du faktisk har råd til å kjøpe. Ikke særlig mye vits i å investere masse penger i noe som er helt OK, når du kan få kvalitet for en billig penge.

Billig proteinpulver kjøpes her

Okay. La oss si at du er i nybegynnerfasen når det kommer til trening, og at du ønsker et proteinpulver som hjelper deg til å bli større og sterkere. Naturlig. Og slik er det med utrolig mange unge som ønsker et godt kosthold kombinert med billig proteinpulver. Det viktigste er ikke hva slags proteinpulver det er , så lenge det er billig.

Egentlig er det en sannhet med modifikasjoner. Ikke bare er det slik at det ikke lønner seg å kjøpe det billigste og beste i mange situasjoner, men når det kommer til proteinpulver er det ekstra viktig. For det kan faktisk være sånn at du bokstavelig talt, nesten bokstavelig i hvert fall, kjøper katta i sekken om du kjøper det billigste proteinpulveret.

Enkelt og greit fordi det er en overhengende fare for at det rett og slett ikke fungerer. Men det er ikke sånn at billig proteinpulver ikke kan kjøpes på internett. For det er utrolig mange av nettbutikkene, de seriøse sådan, som kjører sånne tilbud nå og da. Og da er det billig proteinpulver å hente.

Den beste nettbutikken når det kommer til å kjøre gode tilbud på godt og billig proteinpulver er en nettbutikk som kalles Gymgrossisten. En av Norges beste og største nettbutikker når det kommer til kosttilskudd.

fredag 5. november 2010

Hamstre proteinpulver nå

Det kan være greit å hamstre proteinpulver nå som det er så billig i diverse nettbutikker på internett. Et greit tips er å kjøpe seg proteinpulver og bare ha det liggende slik at dersom man går tom, så er det alltid greit å ha noe i bakhånd. Bruk en liten tid på å bestemme deg hvilket proteinpulver du skal ha, så skal du straks se at det går fort før du mottar det.

Proteinpulver skal helst kjøpes på internett.

Grunnen til at du bør hamstre inn proteinpulver på internett er fordi det er rett og slett er billigere. Vi har tidligere skrevet om at du ikke bør ta deg bryet med å dra til Svinesund for å hamstre inn proteinpulver , mye på grunn av at bensinutgiftene blir såpass store.

Her kan du kjøpe proteinpulver på internett:

Gymgrossisten.

tirsdag 2. november 2010

Ordentlig kosthold til trening


Viktig at du ikke bare propper i deg proteinpulver og tror at du skal bli stor. For det er (dessverre) ikke slik kroppen fungerer når det kommer til det å bygge seg opp. Mange vil nok mene at det er litt synd at man ikke kan få noen mirakelkur for å bli stor og sterk, men om det ville fantes noe slikt så hadde jo alle hatt muligheten til å bli så stor man bare ønsket..

Det er viktig med et ordentlig og ikke minst balansert kosthold når det kommer til trening. I tillegg til kosttilskudd som kreatin, proteinpulver og vektøkningsprodukter, så blir du nødt til å få i deg en del matvarer som kan bygge musklene på egenhånd.

Her er eksempler på matvarer som kan lønne seg å spise når du driver med styrketrening:

- Havregryn
- Nøtter
- Kjøtt (spesielt kyllingkjøtt er utrolig bra)
- Tunfisk

Det er vel de fire "store" tingene som man alltid blir anbefalt når det kommer til kosthold og trening. Ikke glem at du må spise mye, mye mer enn tidligere dersom du har tenkt til å gå opp i vekt, noe du kommer til å merke ganske greit om du ikke spiser. Da vil rett og slett ikke nålen på vekten rikke seg en millimeter.

Grunner til å kjøpe proteinpulver på nettet


Sett for deg at du allerede har innsett at du må begynne å helle i deg proteinpulver for å få noe særlig ut av treningen. Et godt utgangspunkt for deg som har som ambisjon å bli en stor og sterk mann/gutt/kvinne. Vi anbefaler altså å kjøpe protenpulver på internett av diverse årsaker. Her er noen av grunnene til at du bør kjøpe proteinpulver på internett:

1. Billigere proteinpulver. Det blir som regel (mye) billigere å kjøpe det fra internett enn feks å gå i en helsekostbutikk og handle derfra. Tro meg.

2. Større og bedre utvalg. Som regel er de største nettbutikkene såpass gode på hvilket sortiment de har at de kan tilby deg akkurat det du ønsker av ønsket mengde, pris, smak osv.

3. Vi har en del gode nettbutikker i Norge som selger proteinpulver på nettet. Den aller største heter Gymgrossisten, og er en vinner når det kommer til proteinpulver. Her får du også gratis frakt på bestillinger over 500 norske kroner. Men det er også noe som heter Highwhey som er en nettbutikk med litt mindre størrelse, men som er gode på priser og hurt frakt.

Disse tre tingene, i tillegg til en del flere som det å måtte veilede seg selv i butikk osv, er gode nok grunner til å kjøpe proteinpulver på internett. Om det er noe du lurer på med tanke på hele bestillingsprosessen, så kan selvfølgelig det besvares dersom du legger igjen en kommetar i kommentarfeltet. Jeg har bestilt en del produkter via Gymgrossisten og må si meg fornøyd med utvalg, pris og service!

mandag 1. november 2010

Bland proteinpulver og olivenolje


Har du et ønske om å gå opp i vekt som følge av styrketreningen din? Lengter du etter å bli den største på stranden, og du ser etter kosttilskudd som kan hjelpe deg videre med nettopp dette? Løsningen kan faktisk være nærmere enn du tror.

Her er vår guide til hvordan du skal blande proteinpulver og olivenolje for å få den største og beste virkningen når det kommer til kosttilskudd og liknende.


1. Kjøp deg proteinpulver hos Gymgrossisten - Norges største og beste nettbutikk når det kommer til kjøp av kosttilskudd på internett. I dette tilfellet bør du helst gå til innkjøp av et proteinpulver med smak.

2. Kjøp deg olivenolje på din lokale matbutikk. Samme hva slags type det er, alt fungerer til dette formålet.

3. Bland proteinpulveret inn med vann, og tilsett 2 spiseskjeer med olivenolje per porsjon med proteinpulver & vann. Deretter har du en god mix som du absolutt kommer til å legge på deg av.

Prøv å kjør denne blandingen med proteinpulver og olivenolje en liten stund, før du ser hvorvidt du går opp i vekt eller ikke. Om resultatene uteblir, så er det mest sannsynlig det øvrige kostholdet ditt som ikke er bra nok - noe du da må rette opp i.

Tre beste smakene på proteinpulver


Mange proteinpulver-bokser ikke har samme smak. Og du trenger å gjøre en forskjell når du er på en nettbutikk, og kommer til å kjøpe noen proteinpulver. Så la oss se. De tre beste smaker av protein pulver er disse:

- Sjokolade. Den eneste. De fleste kjøper sjokolade smaken når de kommer til å kjøpe sin første boks med proteinpulver.

- Vanilje. Mange mennesker er litt skeptisk om vaniljesmak på proteinpulver, men hvis du bruker melk og protein pulver med vanilje smak, skal jeg forsikre deg om at du vil ha en god opplevelse med det.

- Jordbær. Den tredje beste smaken på proteinpulver.

Tror du andre smaker også smake godt? Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet og vi vil godkjenne den og gi den på bloggen. Vi elsker proteinpulver, og håper egentlig at du gjør det samme.

Derfor er det viktig å tenke gjennom hvilken smak du ønsker på proteinpulveret ditt når du skal gå til innkjøp av et. For det siste du ønsker, naturligvis, er å kjøpe et proteinpulver som ikke stiller seg til de kravene som du har satt opp. Og da må vi egentlig bare komme med et innspill på at proteinpulver med smak er svært gunstig for deg som er opptatt av smaken.

Trening med proteinpulver: Sett deg mål


Det viktigste når det kommer til trening er å ha motivasjon til å fortsette. Sett deg mål for å se om du når den innsatsen du ønsker å opprettholde, og vis veldig gjerne vilje til å skulle fortsette med treningen så lenge du har et ønske om å bli stor.

Noen faktorer som kan få deg til å bli motivert når det kommer til styrketrening:

- Innkjøp av produkter.
- Innkjøp av proteinpulver.
- Sett deg konkrete mål som feks "Om 3 uker skal jeg gå opp 10 kg i benk"

Slike mål motiverer helt klart , for det er liten tvil om at du faktisk vil nå disse målene som du har satt deg. Om du har det minste konkurransevilje, så er det vel heller tvilsomt at du klarer å motivere deg såpass til at du får gå til innkjøp av proteinpulver.

Uansett ønsker vi deg lykke til med å sette deg mål når det kommer til treningen. Du må i aller høyeste grad tro at det vil være nyttig både for deg, din motivasjon og din samvittighet etter at du har fått ned litt på papiret. Gå deretter til innkjøp av proteinpulver - og vips. Så har du plutselig en god treningshverdag.

I bunn og grunn handler alt rundt styrketrening om 3 ting:

- Skaffe seg et treningskort på et av de bedre treningssentrene rundt om i landet.
- Kjøp deg et proteinpulver på internett eller i Sverige. Det er der du får de beste prisene på proteinpulver - garantert.
- Sett deg mål og bygg opp styrketrening inn i hver dagen din.