tirsdag 24. juni 2014

Det beste proteinpulveret for å få sixpack

Proteinpulver til synlig sixpack

Veldig mange tror at man kan få sixpack ved å bare bli så tynn som mulig gjennom kardiotrening. Det man da overser er det simple faktum at sixpacken kommer som følge av at man har store muskler i mageregionen og ikke at man har lite fett på resten av kroppen.

Riktignok er det sammenhengen mellom lav fettprosent og god magemuskelatur som gir det optimale resultatet.

Men hvilket proteinpulver er det egentlig som er best for å få sixpack?


For det første bør pulver din bestå av whey protein isolat. Sørg for at det er whey protein isolat og ikke konsentrert protein. Det må være isolat. Grunnen til dette er fordi myseproteinisolat absorberer bedre inn i kroppen enn andre former for protein. I tillegg er det mye lettere å blande denne type proteinpulver ut med vann/melk for at det skal være enklere å få i seg.

I tillegg bør pulveret ha lite karbohydrater og sukker.
Eventuelle overskytende karbohydrater i proteinpulveret vil gjøre det vanskeligere for deg å miste laget av magefett som dekker magemusklene. Det beste pulveret for å få sixpack vil inneholde kunstig søtningsstoff da dette vil redusere antall karbohydrater betraktelig.

Som siste punkt kan det være greit om man får i seg ekstra glutamin da dette vil øke hastigheten musklene restitueres på. Dette er egentlig noe som ikke er nødvendig, men som jeg selv har begynt å se etter når jeg handler inn kosttilskudd. Det viktigste er de to første punktene.

Og husk at smaken bør komme i siste rekke. Grunnen til at du får i deg proteinpulver er ikke fordi det smaker så utrolig godt, men fordi du skal se resultater etter en kort stund.

søndag 22. juni 2014

Hva skal man tenke på når man kjøper proteinpulver på nett?

Når det kommer til å øke muskelmasse og få en mer markert og fin kropp, så kan proteinpulver være midt i blinken. Alle bodybuildere bruker kosttilskudd, og til tross for at du ikke ønsker å bli like stor som dem, så vil du fortsatt måtte få i deg noe ekstra styrke i forhold til kosten din for å oppnå en vektøkning.

Men hva er det egentlig ved et proteinpulver som gjør at det er verdt å kjøpe?


Vi har sett litt på hvilke faktorer som bør passe når du kjøper proteinpulver på nett.

Pris

Selvfølgelig er det slik at prisen kommer til å spille en rolle for mange mennesker. Man har jo en begrensning på hvor mye man ønsker å betale for et proteinpulver og det å kjøpe billigere vil ofte være en klar fordel.

Det er veldig mange pulvere som har ulik kilopris – og her går det ofte på type proteinpulver. Der hvor konsentrater og kaseinvarianter er dyrere vil et mysepulver ha en tendens til å være billigere.

Jeg vil faktisk mene at de litt billigere proteinpulverne er de som treffer folk flest da de mer kostbare som regel er skreddersydd for å møte et enkelt behov

(hurtigoppslukning, sakte fordøyelse, ekstra aminosyrer etc.). Selv har jeg aldri vært en fyr som har brukt tusenvis av kroner på et enkelt proteinprodukt.

Det at man nå kan kjøpe proteinpulver enkelt på nettet er en stor grunn til at folk blir mer prisbevisste. Man kan enkelt sammenlikne diverse nettbutikker og finne frem til den man liker best. Selv handler jeg alltid hos Gymgrossisten.no.

Smak

Det er egentlig ikke så mye å si om dette punktet bortsett fra at det er egentlig en ganske ekstrem forskjell i hva forskjellig kosttilskudd smaker.

Personlig er jeg en sjokolademann, men jeg har kompiser som ikke klarer annet en jordbærsmak.

Du er egentlig nødt til å tenke på hva du er mest glad i og kjøpe inn deretter.

Vitamin-og mineralinnhold

Et punkt mange overser når de skal kjøpe proteinpulver er vitamin- og mineralinnholdet. Det er nå slik at mange pulvere er forsterket med en rekke vitaminer og mineraler, noe som vil være veldig greit å ha med seg på kjøpet.

Dette er nok (dessverre) et punkt som har en relasjon til pris da flere vitale vitaminer også vil koste mer i produksjonskostnad, men det er ikke avskrekkende forskjeller.

Kalsium er blant annet noe som tilsettes i flere og flere proteinpulvere da man godt etter hvert kan kutte ut å drikke melk og heller ta en proteinshake i stedet for.

fredag 20. juni 2014

Treningsformen er god

Treningsformen bedre enn noensinne

Har nettopp hatt en liten pause i treningen på grunn av at jeg har hostet veldig mye (viste seg å være lungebetennelse - alt fikset nå), men nå som jeg er klar igjen har jeg merket at jeg er i svært god treningsform.
Foto: Gymgrossisten


Spiser mer enn tidligere, trener mer enn tidligere og løfter utrolig mye mer enn det jeg gjorde før jeg ble syk.

Egentlig tror jeg at grunnen til at jeg gjør det såpass bra per dags dato er sammensatt av flere ting, men det er ikke noe tvil om at kosttilskudd har vært med på å hjelpe meg dit jeg er i dag. Jeg merker rett og slett at jeg får mye mer energi når jeg får i meg litt ekstra protein til å starte dagen med.

Så nå er det bare å kjøre på med "Pain & gain" og håpe at treningsformen holder seg såpass stabil som det den har gjort de siste ukene - da er det lite eller ingenting som kan stoppe meg med progresjonen!